Rob van der Meij nieuwKwaliteitsgarantie

De Leeuw Assuradeuren is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoet daarmee aan de strenge regels van deze vereniging. Daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Net als de NVGA vinden ook wij kwaliteit erg belangrijk. Goede dienstverlening geeft ons plezier in ons werk.

 

Jaarlijks wordt De Leeuw Assuradeuren gecontroleerd door een onafhankelijk accountant. Daarnaast controleren onze volmachtgevers regelmatig de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij beide soorten controles worden wij steevast positief beoordeeld. Wij worden gecontroleerd op de volgende onderwerpen:

1. Organisatorische en juridische aspecten
2. Acceptatie
3. Schadebehandeling
4. Schadelastbeheersing
5. Toetsing
6. Klachtenprocedure

 

Uiteraard hebben we de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in ons vakgebied ook op orde: Privacy Statement van De Leeuw Assuradeuren B.V.

 

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen via 071 - 405 16 16 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

direct contact

Rob van der Meij (Hoofd Schadeafdeling)

Bel mij op 071 - 405 16 16
Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.