mvb2012-04-12-0006 Yvonne-Ravensbergen2Schade melden

Heeft u schade en wilt u een beroep doen op uw verzekering(en)? Een schade oplopen is vervelend, wij helpen u graag verder. Lees hieronder hoe u uw schade het beste kunt melden. Wij doen ons uiterste best om de schade zo snel mogelijk af te handelen.

Schade melden

U kunt uw schade via www.deleeuw.nl/verzekeringen/schade-melden aan ons doorgeven. Selecteer een categorie en klik op de link om het online schadeformulier te openen.

Schade en nu?

Als u te maken krijgt met schade wilt u graag weten hoe nu verder. Per schademelding kan de termijn en de benodigde informatie verschillen. Klik hier om per schademelding te bekijken welke informatie wij nodig hebben, hoe lang de afhandeling gemiddeld in beslag neemt en welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Hulp nodig bij herstel?

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het afhandelen van uw schade. Wij hebben contacten met vakkundige glaszetters, aannemers, schilders en garages. U hoeft zelf niets te doen, wij regelen een offerte voor u. Vaak hoeft u niets voor te schieten, omdat wij de herstelkosten rechtstreeks afhandelen met de reparateur. Wij maken het u graag gemakkelijk.

direct contact

Rob van der Meij (Hoofd Schadeafdeling)

Bel mij op 071 - 405 16 16
Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.